Marca Ford participă la Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional 2009. Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat lista unităţilor alocate producătorilor, importatorilor şi distribuitorilor de autoturisme înscrişi în program.

Cele 1.632 unităţi Ford disponibile prin reţeaua de distribuţie Romcar beneficiază de o primă de casare dublată, în valoare de 7.600 lei. Acestei prime i se adaugă şi ofertele speciale disponibile în showroom-urile partenere.

Prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional cumpărătorii pot selecta autoturismul potrivit, dintre cele nouă modele ale gamei Ford.

“Publicul are şansa de a apela la orice autoturism marca Ford prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional, profitând de o primă de casare dublă faţa de cea susţinută de Ministerul Mediului. Astfel, pentru orice Ford achiziţionat, prima de casare atinge valoarea de 7.600 lei. Cel mai bine vândut model Ford în România – Focus – beneficiază, în limita stocului disponibil, de un preţ special de 10.600 euro, cu TVA inclus”, a declarat Dragoş Măgdălina, Director Vânzări Romcar.

Proaspăt lansate la nivel naţional, noul Ford Fiesta şi noul Ford Ka pot fi achiziţionate de asemenea prin program. Expresii ale designului kinetic în clasa mică şi mini, noile modele Ford se impun pe piaţa auto prin performanţe ecologice exemplare, niveluri superioare de tehnologie şi confort şi prin ţinuta de drum remarcabilă.