Razy a avut timp doar 24 de ore să îşi pregătească numărul după ce a participat la semifinala de vineri seară, dar a reuşit din nou să impresioneze juriul şi publicul.
În finală, Razy s-a îmbrăcat în alb şi s-a folosit de efecte pirotehnice în show-ul său.
Concursul a fost câştigat de Jai McDowall, un scoţian, care a impresionat prin vocea lui puternică. El a câştigat 100.000 de lire sterline.
Gogonea a plecat din România la 19 ani pentru a-şi îndeplini visul, acela de a lucra ca dansator. Pentru a reuşi să facă complicatele figuri ale lui Keanu Reeves din filmul Matrix tânărul se antrenează şi câte 10 ore pe zi. Razy Gogonea are 28 de ani şi de doi ani locuieşte în Manchester, împreună cu prietena sa.
<iframe frameborder="0" width="560" height="316" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/xj4048?width=560"></iframe><br /><a href="https://www.dailymotion.com/video/xj4048_razy-gogonea-matrix-guy-grand-final-of-britains-got-talent-2011_shortfilms" target="_blank">Razy Gogonea (Matrix Guy) – Grand Final of…</a> <i>de <a href="https://www.dailymotion.com/UCANLEARNPOKERdotCOM" target="_blank">UCANLEARNPOKERdotCOM</a></i>
<iframe frameborder="0" width="560" height="316" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/xj3zw9?width=560"></iframe><br /><a href="https://www.dailymotion.com/video/xj3zw9_britains-got-talent-winner-2011-jai-mcdowall-singing-to-where-you-are-by-josh-groban_music" target="_blank">Britains Got Talent WINNER 2011 – Jai McDowall…</a> <i>de <a href="https://www.dailymotion.com/UCANLEARNPOKERdotCOM" target="_blank">UCANLEARNPOKERdotCOM</a></i>