Hotelul de lux pe care îl va gestiona Constantin are 92 de etaje şi a fost inaugurat în 2008. Înainte de fi numit la conducerea Trump Hotel din Chicago, el a fost manager al hotelului Old Post Office din Washington, D.C., deschis în septembrie 2016.

Noua proprietate pe care o va manageria dispune de 339 de camere de hotel şi un turn cu 489 de locuinţe de lux.

Gabriel Constantin a intrat în industria ospitalităţii de la o vârstă fragedă, în afacerea familiei sale din Bucureşti. După ce şi-a obţinut diploma în finanţe şi management de la Universitatea Ecologică din Bucureşti, el a plecat în Dublin (Irlanda) şi Edinburg (Marea Britanie), unde a lucra în industria hotelieră între 1999 şi 2002. Din 2002 a plecat în America, mai exact în Greenville, Carolina de Sud, unde a gestionat spaţiul de evenimente al Westin Hotels, care genera anual 3 milioane de dolari.

În 2003 s-a mutat în Baltimore, unde a fost responsabil de dezvoltarea InterContinental Hotels. Aici el avea de gestionat un buget de peste 6 mil. dolari, dedicat mâncării şi băuturii. Între 2011 şi 2013 a fost director de operaţiuni al celebrei companii hoteliere Ritz-Carlton din Philadelphia, pentru ca în 2013 să intre în lanţul hotelier Trump. A început ca manager al departamentului de „food and beverage“ la Trump National Doral, din Miami, a continuat ca director al hotelului Trump International din Washington, pentru ca din octombrie anul trecut să fie general manager al hotelului de cinci stele deţinut de familia Trump în Chicago.