Vodafone România are în oferta curentă iPhone 4 la un preț de 1 euro, cu abonamentul Red 45. Smartphone-ul are o memorie internă de 8 GB,  procesor Apple A4, cameră foto de 5 Mp și înregistrare video HD (720p). Abonamentul costa 45 de euro pe luna și se încheie pe doi ani. Abonamentul conține minute naționale și internaționale, mesaje naționale nelimitate, 100 de minute către rețelele mobile din UE, 2GB trafic la viteză 4G, 25GB spațiu în Vodafone Cloud, asigurare a telefonului mobil, opțiune Zonga inclusă și Vodafone Protect.

Apple va lansa noul iPhone 5S în cadrul unui eveniment ce va fi organizat la începutul toamnei, potrivit unor surse din domeniu. Încă nu există detalii despre cum ar putea arăta noul dispozitiv Apple, dar zvonurile care au circulat în industrie în ultimele luni oferă câteva indicii.

Potrivit Business Insider, care citează site-ul allthingsd.com, smartphone-ul va fi prezentat, cel mai probabil, pe 10 septembrie.

Fanii produselor Apple sunt sfătuiţi să nu se aştepte la un design nou, cei mai mulţi analişti spunând că următorul iPhone, pe care unii în numesc iPhone 5S, va arăta aproape identic cu cel aflat curent pe piaţă, iPhone 5. Noutăţile vor apărea, cel mai probabil, în materie de componente interne, precum un procesor mai rapid şi o cameră foto mai performantă.

Discuţiile pe acest subiect au făcut referire şi la un posibil senzor pentru amprenta digitală inclus în butonul home al iPhone-ului. Cu câteva săptămâni în urmă, dezvoltatorii au descoperit un cod în următorul update la sistemul iPhone de operare, iOS 7, care făcea referire la un ”kit biometric”. Teoretic, senzorul pentru amprentă digitală va permite deblocarea telefonului fără introducerea unei parole din patru caractere