AllDro2 32 GB este o tabletă multitasking cu procesor Samsung Cortex A8 1GHz care oferă acum mai mult spaţiu pentru aplicaţii, documente de lucru, fotografii, înregistrari video şi audio sau oricare alte fişiere descărcate de pe internet prin conexiunea Wi-Fi sau 3G.

Tableta dispune de un slot microSD şi de două porturi fizice: HDMI şi USB 2.0. Slotul microSD permite suplimentarea memoriei actuale cu încă 32GB cu ajutorul unui card de memorie, în timp ce prin portul USB tableta se poate conecta la orice calculator pentru transfer de date sau poate accesa dispozitive de stocare precum: hard disk extern sau memorie USB.

Noua versiune oferă posibilitatea instalării aplicaţiei Multiling din magazinul de aplicaţii Allview – Aply Store care aduce prin schimbarea tastaturii un confort sporit în scriere şi implicit în utilizarea tabletei. Aplicaţia are o întreaga paletă de culori pentru tastatură, spaţii de apăsare mai mari pentru cifre şi litere care reduc incidenţa erorilor de tastare şi dicţionarul T9.

Tableta AllDro 2 este disponibilă în trei versiuni, cu memorie internă de 4GB, 16GB şi 32GB. Pachetul de vânzare, indiferent de versiune, cuprinde alături de tabletă un cablu de date USB, un cablu OTG şi o husă de protecţie. AllDro2 32GB poate fi achiziţionată prin intermediul site-ului allview.ro la preţul de 949 lei.