De un an lucrează la ea, cot la cot cu experți din Germania. Aceștia contribuie la platforma românească printr-o grafică de ultimă generație, ce va permite ca meditațiile pentru școală sau consultațiile medicale să aibă loc, în viitor, tot în online.

„- Pot să te ajut?

– Arată-mi planeta Saturn, te rog.

 – Fără atmosfera și oxigenul necesare pentru noi, o incursiune pe planeta Saturn ar putea fi periculoasă. Când vine vorba despre spațiul cosmic, lucrurile se schimbă foarte repede, iar oamenii trebuie să găsească soluții”.

El este Astro, are inteligență artificială și îl poți intâlni de fiecare dată când intri în contul tău pe plaforma Destiny. A fost creat de Eduard Totok și Roxana Nistor, doi tineri din Timișoara, care cred cred  că tot ce ai nevoie pe internet poate fi reunit într-un singur loc.

„Am observat că lumea nu e mulțumită în momentul de față de ce are la dispoziție pentru a învăța, pentru a evolua în general. Diferența între Facebook, Google sau Twitter este că avem rețeaua de socializare introdusă în sistemul respectiv, dar le și combinăm într-o megarețea globală, în care ai acces la toate informațiile din fiecare țară din domeniul în care te interesează”, explică Eduard Totok – inițiatorul proiectului Destiny.

 

mai multe, pe DIGI