Românii au talent, vineri, 3 aprilie. Tânăra care a impresionat juriul cu vocea sa: Eşti un înger VIDEO

Simona Bucur, o elevă de 17 ani din Bucureşti, a reuşit să surprindă într-un mod plăcut publicul şi juriul cu numărul său. Tânăra a primit aprecierea Andrei şi uimirea lui Mihai Petre, alături de patru de da pentru a merge în etapa următoare. Povestea fetei a reuşit să impresioneze o ţară întreagă.

Show-ul de televiziune Românii au talent a ajuns la sezonul cu numărul 10, debutând pe data de 7 febriarie. Ediție de ediție concurenții vin cu surprize inedite. Ediția Emisiunii Românii au talent de vineri 27 martie, a condus topul audiențelor, având priză la toate segmentele de public. Show-ul a înregistrat un rating de 17.2 puncte și 45,2% share printre persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 49 ani. Aceste cifre sunt de patru ori mai mari decât ale televiziunii aflată pe locul al doilea.

Spectacolul Românii au talent a fost urmărit de un număr de 3.2 milioane de telespectatori din întreaga țară. Cea mai mare audiență a fost înregistrată la 21:12, când un număr de 3.9 milioane români au urmărit show-ul. În ediţia trecuta, Mihai Petre a ajuns la al nouălea Golden Buzz. El a fost impresionat de foșii elevi ai Nadiei Comăneci. Show-ul Românii au talent de vineri seară a fost unul de excepție, un cuplu de dansatori reușind să îl impresioneze pe Mihai Petre. Noii concurenți au avut șansa să-și demonstreze munca și pasiunea.

Românii au talent, vineri, 3 aprilie. Tânăra care a impresionat juriul cu vocea sa: Eşti un înger VIDEO