Viitorul Guvern va avea mari probleme din cauza Executivului PSD. Social democrații au făcut praf România în ultimii ani, iar țara noastră a ajuns codașa Uniunii Europene. O spune președintele Klaus Iohannis care a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD.

În programul prezidențial ”Împreună pentru România normală”, șeful statului s-a dezlănțuit pur și simplu. Printre măsurile propuse în program, Klaus Iohannis a atacat în repetate rânduri Partidul Social Democrat.

„După guvernarea PSD România riscă să rămână singura țară din din Uniunea Europeană cu MCV. Drumul spre o Românie normală este unul foarte dificil dar sunt optimist pentru că astăzi românii vor schimbare și luptă pentru această schimbare. Este timpul pentru a răspunde onest și asumat la întrebarea ‘ce avem de făcut pentru ca România să devină o țară normală?’ Eu știu care sunt pașii și direcția de urmat, iar viziunea pe care eu o propun cetățenilor se găsește în programul prezidențial ‘împreună pentru România normală. România normală este cea în care statul se află în slujba cetățeanului,” a spus Klaus Iohannis.

Șeful statului nu s-a oprit aici. A continuat tirul puternic la adresa PSD. „Am făcut pași importanți pentru înlăturarea celor care au produs atât de mult rău României, dar luptă împotriva pesedismului, sub orice chip se manifestă el, este una de durată,” a mai spus Iohannis.

PNL a organizat evenimentul de prezentare al programului prezidențial al președintelui Klaus Iohannis. La eveniment vor lua parte circa 700 de membri ai PNL, parlamentari, aleși locali, simpatizanți și reprezentanți ai societății civile. Printre cei care vor lua cuvântul se numără președintele PNL, Ludovic Orban, Lazăr Comănescu, Mihai Daraban, Felix Pătrășcanu, Daniela Vișoianu și Dragoș Garofil.