Complicele lui Gheorghe Dincă ar putea să scape de executarea pedepsei. Reţinut în dosarul ”Caracal” sub acuzația de viol, starea de sănătate a lui Ştefan Risipiceanu este mai mult decât precară.

Ambulanța a fost chemată de urgență la arestul Capitalei, acolo unde se află Ștefan Risipiceanu, pentru a i se oferi îngrijiri medicale. Lui Risipiceanu i s-a făcut rău în arestul poliției.

Bărbatului i-au fost acordate primele îngrijiri medicale la fața locului, însă România TV a anunțat că acuzatul suferă de o boală incurabilă. Nu a fost însă precizată înformația legată de cât ar mai avea de trăit.

Ștefan Risipiceanu a fost arestat preventiv, joi, pentru 30 de zile. El a susținut inițial că este nevinovat, dar ulterior a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu, după răpirea și sechestrarea fetei de către Gheorghe Dincă. Risipiceanu a negat însă orice implicare în uciderea Luizei.

Complicele lui Gheorghe Dincă era urmărit de DIICOT încă din luna august, când, conform declarațiilor lui Felix Bănilă, șeful de la acea vreme al instituției, Institutul Naţional de Criminalistică i-a stabilit profilul genetic lui Risipiceanu.