În baza rezultatelor non-GAAP, venitul înregistrat de Intel a fost de 12,9 miliarde dolari, venitul operaţional de 4,3 miliarde dolari profitul net de 3,3 miliarde dolari şi profitul per acţiune de 59 cenţi.

În cazul rezultatelor GAAP, compania a raportat pentru primul trimestru al anului un venit de 12,8 miliarde dolari, un venit operaţional de 4,2 miliarde dolari, un profit net de 3,2 miliarde dolari şi un profit per acţiune de 56 cenţi. Compania a generat aproximativ 4 miliarde dolari cash din operaţiuni, a plătit dividende în valoare de 994 milioane dolari şi a folosit 4 miliarde dolari pentru a recumpăra 189 de milioane acţiuni.

 “Venitul primului trimestru este record pentru Intel, datorită creşterii procentuale de două cifre a venitului anual pe toate segmentele majore de produs, din toate regiunile geografice. Aceste rezultate remarcabile, combinate cu strategia Intel pentru cel de-al doilea trimestru, ne vor ajuta să obţinem o creştere mai mare de 20% a venitului anual”, a precizat Paul Otellini, preşedinte şi CEO Intel.