Este vorba despre fiul primarului din Botoșani. Acesta a fost prins de polițiști și a fost trimis la analize, după ce a suflat în fiolă. Desigur, rezultatul a ieșit negativ. 

Curtea de Apel Iaşi a pus punct procesului în care inculpat a fost fiul primarului din Boto­şani, liberalul Cătălin Flu­tur. Cosmin, în vârstă de 22 de ani, a primit 1 an de închisoare cu suspendare prin decizie defi­nitivă, în condiţiile în care pri­ma instanţă stabilise o pedeapsă de 1 an de închisoare cu amâna­rea pedepsei. Cosmin a comis fapta când era student la Facultatea de Teh­­nică Dentară din cadrul Uni­versităţii „Apollonia“ din Iaşi, instituţie privată.

„Inculpatul a fost consumator de substanţe psi­hotrope – etnobotanice, fiind inclus în prezent în Programul Integrat de Asistenţă a Persoa­nelor Consumatoare de Dro­guri. În scopul tratării problemelor legate de consumul de droguri, inculpatul a fost im­plicat voluntar şi în alte servicii de terapie, în urma cărora a renunţat la consumul de substanţe psihotrope, aşa cum re­zultă din înscrisurile depuse la dosar la ultimul termen de ju­de­cată“, se arată în motivarea primei instanţe.