"Se estimeaza ca vanzarile au scazut cu 11 procente, la 50,9 miliarde de dolari, de la 57,4 miliarde anul trecut, potrivit analizelor preliminare care contrazic expertii ce preziceau o crestere solida a vanzarilor anul acesta", aflam din New York Times.
 
"Statele Unite si Turcia, aproape de un acord in privinta luptei impotriva Statului Islamic", titreaza pagina electronica a publicatiei The Wall Street Journal. "Oficialii americani și turci au redus diferențele de opinie in privinta unei misiuni militară comune în Siria, care ar oferi SUA și partenerilor săi de coaliție permisiunea de a folosi baze aeriene turce pentru a lansa raiduri împotriva țintelor Statului Islamic."
 
"Un gigant al petrolului avertizeaza: pretul s-ar putea prabusi pana la 30 de dolari pe baril", titreaza portalul de stiri Business Insider
 
"Mai mult de 50 la suta in jos. Asa crede miliardarul canadian Murray Edwards, presedintele Canadian Natural Resource, ca ar putea evolua pretul petrolului in perioada urmatoare."
 
"Guvernul britanic investeste 15 miliarde de lire sterline in sosele", scrie editia electronica a publicatiei The Guardian. "Strategia vine dupa ce autoritatea de profil din Marea Britanie a anunat ca numarul celor care circula pe soselele din Anglia si Tara Galilor in ultimii 20 de ani a crescut cu 7 milioane."
 
"Noi ciocniri la Hong Kong intre politie si manifestanti", citim in ziarul Le Monde"Ciocnirile au izbucnit luni dimineata, dupa ce protestatarii au înconjurat sediul puterii în această fostă colonie britanica."
 
"În cele din urmă, tinerii vor repeta rebeliunea", titreaza publicatia Die Welt. "Pensiile publice sărbătoresc 125 de ani. Daca trecutul pensiei este mai roz, viitorul tau este extrem de incert."