„Atena a autorizat o plată la Fondul Monetar Internațional dar miniștrii de finanțe din zona euro au declarat că Grecia ar trebui să facă mai mult în cazul în care speră să primească mai mult ajutor”, mai scrie New York Times.

„Euro Group negociază cu Grecia: Ce este pe masă nu este suficient”, citim în publicaţia germană Der Spiegel.

„Banii imediaţi sunt subiectul negocierilor dintre Eurogroup și Grecia, dar negocierilor referitoare la reformele pe care Atena trebuie să le implementeze au un ritm de melc. Ministrul german de Finanțe Schäuble a adus în discuţie chiar şi un referendum – ca și cum ar mai fi încă timp pentru aşa ceva.”

„Kerry se întâlneşte cu Putin”, titrează The Wall Street Journal.

„Secretarul de stat american John Kerry se va întâlni marţi cu președintele rus Vladimir Putin în Rusia, la Soci, prima vizită de acest fel a oficialului Cabinetului american de la declanşarea crizei din Ucraina, anul trecut.”

„Economia SUA se pregăteşte pentru decolare”, citim în portalul de ştiri american Business Insider.

„Economia SUA este din nou sub așteptări pentru prima data în primul trimestru din ultimii cinci ani. Totuși, în ciuda recentei încetiniri, economia este pregătită pentru majorarea ratei dobânzii de către Federal Reserve – Fed”, mai scrie Business Insider.

„François Hollande îl descrie pe Fidel Castro foarte informat și foarte alert”, scrie Le Monde.

„Suspansul a durat aproape până în ultimul moment. Staff-ul lui Francois Hollande nu părea deosebit de optimist în legătură cu o întâlnire în Havana între președintele francez lui Fidel Castro, având în vedere starea de sănătate a acestuia din urmă. Dar vestea a venit în cele din urmă dimineața: "Comandantul Suprem", îl va primi. Prin urmare, întâlnirea a avut loc luni după-amiaza la reședința lui Fidel Castro, în prezența soției sale și doi dintre copiii săi.”

„O lucrare a lui Pablo Picasso, nou record mondial! Cea mai scumpă lucrare de artă vândută vreodată la licitaţie”, citim în pagina electronică a publicaţiei The Guardian.

„O pictură realizată de Pablo Picasso, Femeie din Alger (Versiunea O) a stabilit un nou record mondial, devenind cea mai scumpă lucrare de artă vândută la licitaţie, după ce a fost adjudecată la o licitaţie a Casei Christie’s la New York pentru suma de 179 de milioane de dolari.”