„Să facem cunoştinţă cu firma care se află în spatele torturii practicate de CIA”, scrie portalul de ştiri american Business Insider.

„Raportul Senatului american privind tehnicile de interogare brutale practicate de CIA spune că o firmă, identificată drept „Compania Y” a fost responsabilă pentru găsirea respectivelor tehnici dure aplicate suspecţilor de terorism după 11 Septambrie 2001, în timpul interogatoriilor la care au fost supuşi.”

„Raportul privind tortura îi pune candidați la funcția prezidențială americană pe modul silențios”, scrie The New York Times în pagina sa electronică.

„În 2002, la puţin timp după ce președintele George W. Bush l-a numit procuror federal în New Jersey, Chris Christie a denunţat categoric și în mod neașteptat tortura ca mijloc de obținere a probelor."

„Ascensiunea ISIS – o poveste din interiror”, citim în The Guardian. „Unul dintre comandanții superiori ai Statul Islamic dezvăluie detalii exclusive ale originii grupării teroriste, chiar dintr-o închisoare din Irak – chiar sub nasul gardienilor americani”

„Detaliile taxei Google”, în pagina electronică a publicaţiei The Wall Street Journal.

„Guvernul britanic a detaliat planurile pentru un nou impozit de 25% pe profiturile companiilor multinaționale, o mutare care a determinat avertismente că acesta ar putea intra în conflict cu tratatele fiscale internaționale.”

„Poluarea pune în pericol creierul”, scrie publicaţia Le Monde, pe pagina sa electronică. „Sarcina dusă într-un mediu poluant arată că minorul născut după o astfel de expunere va avea un coeficient de inteligență IQ mai mic cu mai mult de șase puncte decât copii care au fost mai puţin expuşi . Această constatare îngrijorătoare este rezultatul unui studiu pe termen lung, realizat de cercetatorii de la Universitatea Columbia din New York, publicat in revista PLoS One.”