„Comisia Naţională de Apărare din Coreea de Nord a dat un comunicat de 1722 de cuvinte în privinţa scandalului de la Sony, care a fost publicat de agenţia naţionala de presă KCNA. În declaraţie, Coreea de Nord  a cerut Americii „încetarea injusteţei” şi a cerut Statelor Unite să-şi ceară scuze pentru acuzele aduse Phenianului”, scrie Business Insider.

„Pagina de Facebook a disidenţilor ruși a fost blocată”, scrie publicaţia The New York Times. „Membrii opoziției politice din Rusia sunt exasperați după Facebook a blocat o pagină de protest. Ei au declarat că Facebook a capitulat la presiunea guvernului, fără a-i consulta.”

„Marile companii din Germania plătesc preţul  pentru legături lor cu oraşele mici, scrie publicaţia The Wall Street Journal.

„Un procuror grec a respins acuzațiile aduse de un parlamentar la adresa unui mic partid de dreapta, în privinţa oferiri de mită pentru a susține candidatul guvernului în votul parlamentar pentru președinte.”

„17.000 de persoane la marşul naţioanlist din Dresda”, titrează The Guardian. „Politicienii sunt uimiţi de apariția grupului de extremă dreapta Pegida, căruia i se alătură un număr tot mai mare de demonstranți săptămânal.”