"Slujba va fi oficiata de Cardinalul Carlos Amigo Vallejo, prieten personal al Ducesei de Alba. Peste 70.000 de oameni au adus pana acum un ultim omagiu inaltei aristocrate".
 
"Dubii in privinta identificarii celui de-al doilea francez in inregistrarea video a ISIS, titreaza publicatia Le Monde.
"Mama tanarului convertit la islamism si suspectat ca este inregimentat in gruparea radicala jihadista Stat Islamic i-a asigurat pe procurori ca nu isi recunoaste fiul in imagini. Un mesaj postat pe Twitter de presupul jihadist spune fara echivoc: afirm foarte clar ca nu sunt eu in inregistrare", mai citim in Le Monde.
 
"Soarta Statului Islamic depinde de Kobani", citim in publicatia germana Die Welt. "Dupa luni de zile de luptă crancena la Kobani, unitatea de luptă YPG apartinand kurzilor sirieni a inregistrat multe pierderi. Acum, pare a fi o cotitură. Comandantul lor Redur Xelîl, prezinta pentru Die Welt rapoartele de pe front."
 
"Nigel Farage tinteste un succes pe scara larga in alegerile generale, dupa ce partidul sau a castigat in Rochester", citim in pagina electronica a publicatiei The Guardian. "Partidul Independentei condus de Farage preseaza autoritatile de la Londra in privinta limitarii imigratiei in Regatul Unit".
 
"Obama inainteaza in privinta remodelarii politicile de imigratie", citim in pagina electronica a publicatiei The New York Times. 
"Draghi vorbeste despre inflatie",citim in The Wall Street Journal. "Președintele Băncii Centrale Europene Mario Draghi a trimis un semnal puternic in privinta faptului că banca centrală este pregătită să-și extindă programele sale de cumparare de active, în cazul în care inflația prezinta semne de stationare o perioada indelungata."