Legislația fiscală este complicată și se schimbă de la o zi la alta. Unele taxe cresc, altele noi apar. Iar, cum toate acestea nu ar fi de ajuns, autoritățile habar nu au ce înseamnă respectul față de contribuabil. Totuși, în acest mediu ostil, numeroase companii fac performanță. Iar asta se vede mai ales în creșterea economică a României, una de invidiat în toată lumea. Care este secretul succesului? Cu siguranță, un management performant! Pentru că meritele celor care fac diferența în mediul economic românesc trebuie să recunoscute, Revista Capital organizează ediţia din 2018 a Galei Premiilor de Excelență în Management.

Alegem câștigătorii împreună

La fiecare categorie de premii sunt selectați mai mulți nominalizați. Povestea lor și, mai ales, realizările din ultimul an le găsiți în revistă, dar și pe site-ul www.capital.ro. Dintre aceștia, dumneavostră, cititorii Capital, împreună cu redactorii, îi veți putea vota pe cei mai buni dintre cei buni. Pentru a lua decizia în cunoștință de cauză, vă vom arăta performanţele managerilor urmărind rezultatele, deciziile şi acţiunile relevante pentru categoria de premii. Cei trei mari câștigători ai fiecărei categorii vor fi premiaţi în cadrul Galei de Excelenţă în Managament, care se va desfăşura la începutul lunii iunie. Premiile vor fi acordate managerilor financiari, managerilor comerciali, celor de resurse umane, celor cu atribuţii de marketing şi comunicare și responsabililor de CSR. Bineînțeles, categoria-vedetă rămâne „Cel mai bun CEO“.  

Cum am stabilit nominalizaţii

Criteriile de evaluare au urmărit aspecte relevante pentru fiecare dintre aceste categorii, fie că este vorba de investirea şi cheltuirea fondurilor în mod eficient, de a administra personalul sau de a alege cea mai bună strategie de comunicare. Redactorii Capital au nominalizat mai mulţi manageri la fiecare categorie, aceştia fiind selectaţi din toate domeniile. Bineînțeles, sectoarele care au avut creșteri importante sau în care jucătorii au anunțat investiții de anvergură sunt cele mai bine reprezentate: industria FMGC, sectorul bancar, industrie şi sectorul energetic, comerţ şi e-commerce, IT&C şi sectorul imobiliar.

 

Din aceste domenii, dar nu numai, au fost aleși acei manageri care şi-au atins obiectivele, care au maximizat contribuţia angajaţilor prin dezvoltarea şi implicarea acestora, au încheiat şi au derulat parteneriate importante, au fost deschişi către inovaţie şi, nu în ultimul rând, au avut o implicare în proiecte de responsabilitate socială.

Cel mai bun CEO

Cel mai bun director financiar

Cel mai bun manager de vânzări/comercial

Cel mai bun manager de HR

Cel mai bun manager de PR/Marketing

Cel mai bun responsabil de CSR