La Gala Premiilor Capital, se lansează Capital Top 300 Cei mai Bogați Români, ediția 2023

Gala Premiilor Capital este dedicată recunoaşterii performanțelor personalităților și companiilor de elită din mediul de business autohton. Evenimentul reunește anual numeroase personalități din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social și mass-media.

Un moment special în cadrul Galei Premiilor Capital 2023 îl va constitui și lansarea Capital Top 300 Cei Mai Bogați Români, ediția 2023. Un proiect de succes al revistei ce reprezintă un barometru al oamenilor de afaceri din România, publicat încă din 2002.

Capital „Top 300 cei mai bogați români” ediția 2023 va fi disponibil la toate punctele de difuzare a presei. Și online, pe site-ul www.edituradecarte.ro, începând cu 15 decembrie 2023.

Eveniment organizat cu sprijinul: Reciclad’or, Philip Morris România, Lingemann Beschaffungssysteme, Catena, Exim Banca Românească, Rewire Interior Design și Galeria Romană. Parteneri media: www.evz.ro, www.infoactual.ro, Evenimentul Istoric, www.infofinanciar.ro şi www.edituradecarte.ro

Gala va fi transmisă online

Anul trecut, Gala Premiilor Capital a marcat aniversarea a 30 de ani de la prima apariție în print a revistei Capital. Printre premiații Capital, la ceas aniversar, au fost: Călin Popescu Tăriceanu, fostul președinte Emil Constantinescu, Adrian Năstase, fostul premier Nicolae Ciucă, Prof. Acad. Dr. Leon Dănăilă. Dar și realizatorul TV Victor Ciutacu, jurnaliștii Ion Cristoiu și Robert Turcescu, companiile Fildas-Catena și Niro Investment Group, Marcel Iureș și directorul Operei Naționale București, Daniel Jinga.

Și în acest an, în cadrul Galei Premiilor Capital se vor recunoaște meritele. Și se vor premia proiecte, inovații și rezultatele remarcabile ale oamenilor și companiilor din diferite domenii de activitate. Precum administrație, politică, mass-media, antreprenoriat, sănătate, artă sau sport.

Un moment special în cadrul Galei Premiilor Capital 2023 îl va constitui și lansarea Capital Top 300 Cei Mai Bogați Români, ediția 2023, un proiect de succes al revistei ce reprezintă un barometru al oamenilor de afaceri din România, publicat încă din 2002.

Capital „Top 300 cei mai bogați români” ediția 2023 va fi disponibil la toate punctele de difuzare a presei. Și online, pe site-ul www.edituradecarte.ro, începând cu 15 decembrie 2023.

Gala Premiilor Capital 2023 va fi transmisă și live miercuri, 13.12.2023, începând cu ora 19.30. Ea va fi pe pe Facebook Capital România, Facebook Infofinanciar Romania, Facebook evz.ro și pagina de YouTube Hai România.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Reciclad’or, Philip Morris România, Lingemann Beschaffungssysteme, Catena, Exim Banca Românească, Rewire Interior Design și Galeria Romană.