„Proiectul prezintă interes pentru fondurile de investiţii şi suntem în discuţii cu un alt potenţial investitor de acest tip. Imobiliarele sunt o sursă bună de plasament, ţinând cont de volatilitatea internaţională a pieţelor şi burselor”, a declarat Peter Savateev, directorul general al RRG Estate, dezvoltatorul Linda Residence.

Potrivit acestuia, investitorii interesaţi să cumpere apartamente acum vizează închirierea acestora pentru o perioadă de minium 3-4 ani, revânzarea fiind luată în calcul doar ulterior.

În primele opt luni ale acestui an au fost vândute 65 de unităţi în cadrul Linda Residence. Din cele 226 de locuinţe mai sunt disponibile spre vânzare aproximativ o suta, potrivit Coldwell Banker Affiliates of Romania, agentul exclusiv de vânzare al proiectului.

„Ritmul de vânzări este unul bun pentru perioada actuală, în special în ceea ce priveşte proiectele destinate clasei medii, care au preţuri similare celor stabilite prin baremul Prima Casă. Estimăm că vânzările vor fi încheiate în vara anului viitor”,  susţine Peter Savateev.

Linda Residence este format din 226 de locuinţe amplasate în opt clădiri cu două etaje şi mansardă. Preţurile garsonierelor sunt cuprinse între 43.190 şi 48.900 de euro, plus TVA, apartamentele de doua camere au preţuri cuprinse între 56.330 şi 75.500 de euro, plus TVA, cele de trei camere au preţuri medii de 89.000 de euro, plus TVA, iar cele de patru camere sunt oferite la vânzare cu 109.900 euro, plus TVA.