Președintele Klaus Iohannis a anunțat în urmă cu câteva zile că este foarte puțin probabil ca România să revină în starea de urgență, dar un fost premier îl contrazice.

Revenim la starea de urgență?!

Șeful ProRomânia, Victor Ponta, a dezvăluit că nu ar fi surprins ca România să revină la starea de urgenţă. Acesta a mai spus că este îngrijorat de trei aspecte majore care îi preocupă săptămânile acestea pe români.

„Anul acesta toate zvonurile negative care au circulat în România s-au adeverit. Ar fi posibilă revenirea la o stare de urgenţă, nu mă mai miră nimic. M-ar mira lucrurile bune, dacă s-ar întampla. Eu am trei mari probleme, care îi preocupă săptămânile acestea pe români.

În primul rând, sistemul de sănătate. Suntem mai rău decât în luna februarie. În al doilea rând, mă gândesc la ce vor face copiii mei din 15 septembrie: merg sau nu merg la şcoală? Cum vor fi ei protejaţi dacă vor merge, dar şi cine stă cu ei acasă, dacă nu vor merge? În al treilea rând, ce se întâmplă cu firma soţiei mele, firmele prietenilor şi ale altor oameni? Nimeni nu ştie dacă din septembrie se închid din nou, dacă primesc ajutor de la Guvern”, a declarat Victor Ponta, a spus Ponta, conform RTV.