ProTV și Kanal D au un element comun prin care se bucură de un succes enorm. Aici sunt difuzate cele mai urmărite seriale românești care spulberă cu fiecare episod audiența. În fiecare seară mii de români stau în fața televizoarelor pentru a urmări noile episoade ale acestor seriale.

De departe, în fruntea clasamentului stă Las Fierbinți, serial ce s-a bucurat de succes încă de la primul episod. Serialul de comedie de la ProTV nu are egal și se pare că este iar cel mai urmărit din luna aprilie. La nivel național a avut o medie de aproximativ 2,2 milioane de telespectatori.

ProTV mai are un element care intră în rețeta sa de succes. Vlad este tot un serial marca ProTV și ocupă locul doi pe toate targeturile. Vlad, serialul care spune povestea lui Adrian Anuței, a fost urmărit în medie de puțin peste 1,6 milioane de persoane.

Locul trei în topul celor mai urmărite seriale românești este ocupat de „Povestea noastră”, serialul difuzat pe Kanal D.

Și Antena1 are seriale de succes, dar care însă nu se bucură de succesul răsunător al celor menționate anterior. „Fructul oprit” ocupă locul trei în top, pe targeturile urban și comercial. Serialul „Liber ca pasărea cerului”, proaspăt lansat la Antena 1, s-a clasat pe locurile patru și cinci în topurile celor mai urmărite seriale.

„NAȚIONAL. Las Fierbinți a obținut o medie de 2.245.000 de telespectatori. Locul secund i-a revenit lui Vlad, care a numărat, în medie, 1.637.000 de telespectatori.

La nivel de țară, serialul Povestea noastră, difuzat de Kanal D a ocupat locul trei cu media de 1.265.000 de telespectatori.

URBAN.Las Fierbinți a fost urmărit, în medie, de 1.056.000 de persoane în luna aprilie.

Tradarea din serialul Vlad a adus postului Pro TV și locul doi, cu 793.000 de telespectatori.

Locul trei s-a îndreptat către Antena 1 și serialul regizat de Ruxandra Ion. Fructul Oprit a obținut o medie de 615.000 de urmăritori.

COMERCIAL. Și tinerii de la orașe au ținut televizorul pe Pro TV. Las Fierbinți a luat și segmentul comercial, cu o medie de 459.000 de telespectatori. Pe locul doi s-a aflat serialul Vlad, cu 373.000 de urmăritori.

Podiumul a fost completat de Fructul Oprit, care a numărat 260.000 de telespectatori. La mică diferență, pe locul patru s-a situat Liber ca pasărea cerului, cu media de 255.000 de urmăritori”, scrie paginademedia.ro.