De curând, Mega Image tocmai a anunțat șase noi magazine în București, între care patru din categoria ”Shop&Go”.
Potrivit datelor companiei, retailerul a ajuns la 453 de locaţii. Astfel, Mega Image a pătruns tot mai mult în proximitate.

Între cele șase noi magazine, cel mai mare este Mega Image Radu Beller  (pe Str. Av. Radu Beller), cu o suprafață de vânzare de aproximativ 441 mp.

La începutul acestei luni, reprezentanții companiei au anunțat că vor să se extindă, până la sfârşitul anului, circa 40 de magazine, printre care unul în Băneasa, situat vizavi de Ikea, mizând pe afaceri de 650-700 milioane de euro, în creştere cu aproape 30%. Cel puțin așa a declarat directorul de marketing al companiei, Adrian Nicolaescu.

"Până la finalul anului estimăm să mai deschidem încă 40 de magazine, depinde şi de condiţiile meteo. Anul trecut, în ultimele două luni am deschis 48 de magazine", a afirmat Nicolaescu, citat de Mediafax. Magazinul din nordul Bucureştiului, situat vizavi de Ikea, are circa 2.000 de metri pătraţi, la care se adaugă anexele. În 2014, retailerul a avut o cifră de afaceri de 550 milioane euro, iar pentru acest an estimează un nivel de 650-700 milioane de euro.

Mega Image a fost fondat în 1995, astăzi rețeaua fiind extinsă peste tot în țară, în Capitală și în marile orașe. Compania face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.