“Sunt destui reşiţeni care au hotărât să plece în concedii pe baza ofertelor pe care noi le-am prezentat, pe parcursul acestor trei zile ale târgului. Ca o noutate prezentată aici, sunt plecările cu autocarul chiar din Reşiţa, spre Bulgaria şi Grecia, începând din acest an, după lungi negocieri cu tour-operatorii mari, din Bucureşti. Totodată, există reduceri foarte importante, pe perioada târgului, pentru că tour-operatorii au înţeles că şi Reşiţa este una dintre pieţele importante, care poate genera destui turişti”, a declarat sâmbătă, Daniel Laţcu, preşedinte ANTREC Caraş-Severin, citat de Agerpres.

Doar pe perioada târgului cei interesaţi au avut ocazia să beneficieze de reduceri la diferite pachete de turism de până la 45-50% din preţul total al biletelor iar cei care au trecut pragul acestei manifestări au avut de unde alege.

“Preţurile sunt foarte bune şi ofertele variate. Am găsit oferte, de la munte sau mare, la noi în România, până în diferite ţări europene şi chiar destinaţii exotice. Este foarte convenabil. Eu aş alege Grecia, în ciuda conflictelor de acolo. Ţinând cont de cultura lor, aş merge aici, mai ales la preţurile acestea”, a afirmat unul dintre vizitatorii târgului.

“Eu aş alege Bulgaria. Mi se pare un loc încântător iar bulgarii sunt foarte primitori. Am mai fost şi m-am simţit foarte bine. În plus, un sejur de şapte zile sau chiar zece zile, începând de la 120 euro, e foarte avantajos”, a spus o altă reşiţeancă.

Târgul de Turism de la Reşiţa s-a desfăşurat în perioada 22-24 martie şi a fost organizat Asociaţia Naţională de Turism Rural Ecologic şi Cultural, Filiala Caraş-Severin, în colaborare cu Universitatea Eftimie Murgu, Casa de Cultură a Studenţilor şi Liga Studenţilor din Reşiţa.