Grupul Renault România a încheiat cu Allianz Ţiriac un parteneriat strategic care va permite o durată mai redusă a analizei dosarelor de daună pentru proprietarii de maşini Dacia, Renault şi Nissan asiguraţi la compania de profil, a anunţat constructorul auto.

„ Acordul va îmbunătăţi comunicarea dintre reparatorii agreaţi ai celor trei mărci. Parteneriatul este valabil atât pentru asigurările de răspundere civilă auto obligatorii RCA, cât şi pentru asigurările facultative pentru avarii de tip CASCO. Beneficiile directe pentru clienţi sunt reducerea timpului de aşteptare pentru tratarea dosarului de daună şi scurtarea perioadei de imobilizare a vehiculului pe durata reparaţiei”, se arată într-un comunicat al Renault România.

Potrivit sursei citate, acest tip de colaborare se poate realiza la nivelul fiecărui reparator din reţeaua agreată Dacia-Renault-Nissan care doreşte încheierea unui acord în acest sens.

Grupul Renault România deţine la ora actuală cea mai extinsă reţea de service-uri la nivel naţional, respectiv 89 de unităţi Dacia, 49 de unităţi Renault şi 24 de unităţi Nissan.

SURSA: Mediafax