Încurajat de succesul înregistrat de Captur pe piața internațională, poziționat ca lider de vânzări în segmentul B în Europa la finalul anului 2014, cu peste 178 000 de unități vândute,  Renault confirmă odată cu lansarea noului Kadjar, o dinamică puternică a planului de produs, dar şi viziunea asupra modelelor crossover. Cu noul Renault Kadjar, Renault continuă explorarea unui nou segment de piață (C), marcat de un ritm de creștere accelerat în ultimii ani și își completează gama de crossovere alături de Captur (segment B) și Koleos (segment D)

Noul crossover Renault Kadjar este disponibil cu tracțiune 4×4 sau 4×2.În versiunea 4×2, Kadjar poate fi prevăzut în opțiune cu sistemul Extended Grip ce sporește aderența la drum în condiții dificile.

Trei niveluri de echipare

Primul nivel al gamei, LIFE, propune o echipare bogată, evidențiindu-se : climatizare manuală,  tempomat-limitator de viteză, radio CD MP3 Bluetooth®. Din punct de vedere estetic, versiunea LIFE este echipată cu jante de aliaj de 17’’, geamuri laterale cu contur cromat și propune o ambianță interioară sobră, de culoare închisă.

Al doilea nivel de echipare,  ZEN,  propune echipamente complementare cum ar fi : senzori de parcare față-spate, climatizare automată cu reglare bi-zonă, senzor de lumină și ploaie, card acces demaraj cu funcția « mâini libere ».

Vârf de gamă Kadjar, versiunea INTENS este echipată cu jante de aliaj de 19’’, faruri Full Led Pure Vision, alertă la depășirea benzii de rulare, cameră video, sistem complet de senzori (inclusiv laterali) și funcția de asistență la parcare – Easy Park, sistem de recunoaștere automată  a semnelor de circulație cu alertă de depășire a vitezei limită,  tapițerie mixtă piele ecologică/textil, geamuri spate și lunetă cu tentă de culoare închisă, inserții praguri crom satinat. Versiunea INTENS este de asemenea echipată cu noul sistem multimedia Renault      R-Link 2. O plajă de motorizări ce livrează performanță, cu un consum și emisii reduse de CO2

Renault Kadjar propune trei motorizări Energy adaptate nevoilor clienților care își doresc performanță, consum redus de combustibil și un nivel scăzut al emisiilor de CO2.  Kadjar se poziționează la cel mai ridicat nivel în segment cu motorizarea diesel Energy dCi 110. Acest motor afișează un consum de 3,8 l / 100 km și  emisii de CO2 de 99 g / km atât în versiunea asociată unei cutii de viteze manuale, cât și pentru cutia de viteze automate cu dublu ambreiaj  (EDC). Gama este completată de motorul Energy dCi 130 și de Energy TCe 130.

Prețurile pentru Renault KADJAR pornesc de la 18.200 € cu TVA inclus pentru versiunea Life Energy TCe 130. Oferta specială de lansare, prin programul RABLA 2015, pornește de la 15.750 €, TVA inclus, pentru versiunea LIFE Energy TCe 130.


Te-ar putea interesa și: