Consiliul de Administrație al Allianz-Țiriac Asigurări l-a nominalizat pe Virgil Șoncutean – actualmente Director Executiv Vânzări și Distribuție (Chief Sales Officer – CSO) și Director General Adjunct – drept succesor al lui Remi Vrignaud. Preluarea funcției de CEO de către Virgil Șoncutean, începând cu data de 1 septembrie este subiect al obținerii avizelor necesare de la autoritatea de supraveghere (ASF), conform legislației în vigoare.

În următoarele luni, până la data de 31 august inclusiv, Remi Vrignaud va continua să-și exercite atribuțiile de conducere a activităților Allianz-Țiriac, conform mandatului de CEO, în paralel urmând a fi asigurată o tranziție lină și armonioasă a responsabilităților specifice funcției de Director General.

Allianz-Țiriac Asigurări a realizat, în 2015, venituri din prime brute subscrise de peste un milliard de lei (1,062 mld. Lei), în creștere cu peste 7 procente comparativ cu 2014. Față de anul 2012, compania a înregistrat o creștere agregată a afacerilor de 17%, echivalentul unui avans mediu anual de peste 5 procente, în fiecare dintre ultimele 3 exerciții financiare încheiate. 

În intervalul 2012-2015, Allianz-Țiriac a înregistrat o multiplicare de aproape 10 ori a eficienței activităților de asigurări: rata profitului operațional în total venituri din asigurări a ajuns la aproape 7% în 2015, față de nivelul de sub 0,8% înregistrat în anul 2012.