Artista Niculina Stoican a fost cea care s-a ocupat de înmormântarea bunului ei prieten, Petrică Mîțu Stoian, cu care a avut o relație foarte apropiată de prietenie. Aceasta a vorbit într-un interviu la România TV despre prietenia care a legat-o de artistul decedat recent și despre cum s-au înţeles, de fapt, de-a lungul carierelor lor artistice. Care este marele regret al cântăreței de muzică populară.

Adevărul despre relația din Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian

„Mi-e greu să mă uit şi la pozele cu el, mi-e greu să-l aud cântând. Mi-e greu pentru că mi-e foarte greu să accept că nu mai este! Chiar dacă nu ne ântâlneam, era un sprijin al lumii căreia îi aparţin, indiferent unde l-a dus viaţa. El, sufletul lui, vorba lui… era mehedinţean până în vârful firului de păr şi până în vârful picioarelor! Când vorbea era ca şi cum toată lumea se oprea în jurul nostru şi noi ne întorceam la Mehedinţi şi nu ne mai păsa de ce este în jur, nu trebuie neapărat să cântam…. Când ne iubea lumea şi ne aplauda şi ne spunea ce frumos e Mehedinţiul!”, a declarat Niculina Stoican la România TV.

Ce i-a legat pe cei doi artiști de fapt

Niculina Stoican, a venit și cu un mesaj emoţionant despre Petrică Mîțu Stoian, după ce a fost acuzată că l-a umilit în trecut.

„Asta e ceea ce pe mine m-a legat toată viaţa de Petrică Mâţu Stoian şi pe el de mine, locul ăsta care pentru noi a fost început şi sfârşit de lume! Aveam şi un cântec pe care l-am făcut împreuna tocmai pentru a arăta lumii cât de mult iubim locurile astea şi cât de mândru era! Cred că asta ne-a şi legat foarte mult, asemănarea timbrului vocal, s-au concretizat toate doar datorită acestui loc în care ne-am născut”, a mai spus Niculina Stoican.

Potrivit unor surse, la autopsia lui Petrică Mîţu Stoian s-a descoperit că plămânii fuseseră serios afectaţi. În plus, sunt indicii privind şi un supradozaj de anticoagulante.