film despre care actorul spune nu i se potriveste. Numai ca, acum cAtiva ani, a semnat un contract cu Paramount Pictures, conform caruia urma sa joace in trei productii realizate de aceste studiouri. Asa ca n-a avut incotro si a interpretat rolul lui Steve Frezelli, tradatorul din banda de hoti. Dar sa incepem cu inceputul.
O banda de spargatori tocmai reusise sa dea o spargere de proportii si sa sustraga o cantitate mare de aur dintr-un palat venetian. seful bandei, Charlie Croker (interpretat de Mark Wahlberg) isi da seama insa ca in banda lui exista un tradator. si anume Steve Frezelli. Pentru prinderea lui incep urmaririle despre care s-a vorbit atAt. Poate cea mai interesanta urmarire este cea cu barcile, din Venetia. Autoritatile din Venetia chiar au facut probleme celor din echipa de filmare – de exemplu, au impus o anumita viteza a barcilor. Nici restul urmaririlor nu fac parte din seria celor obisnuite. Au loc tot felul de ambuteiaje si de cascadorii, iar masinile cu care se fugaresc unii pe altii sunt Mini Cooper. Trei dintre acestea au fost construite special pentru film, iar una i-a fost trimisa cadou lui Edward Norton. Care a returnat-o producatorului cu mesajul: „De ce nu trimiti masina asta unui tip pe care il placi? Sau, si mai bine, unuia care te place?”
Cu tot circul, „Jaf in stil italian” a prins la publicul american. Incasarile se apropie de o suta de milioane de dolari.