Toţi clienţii Cosmote care activează în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2011, un nou abonament Perfect pentru Tine încheiat pentru o perioadă de doi ani, beneficiază de oferta promoţională ce constă într-un discount de 20% la factura lunară, aplicabil la toate abonamentele în valoare de cel puţin 7 euro pe lună (fără TVA).
 
Reducerea de 20% este aplicabilă tuturor facturilor emise până la 31 decembrie 2011, pentru toate serviciile, excluzând traficul în roaming, traficul către numere de telefon speciale, şi alte discounturi, taxe de ajustare, anulare/dezactivare.

Utilizatorii cartelei au de asemenea posibilitatea de a beneficia de promoţia de primăvară începând din 15 aprilie şi până pe 15 iunie 2011. În plus faţă de bonusul de 1 euro oferit la cartela Bonus 48 Energy pentru prima reîncărcare de minim 4 euro credit din lună, Cosmote oferă un discount de 20% la orice activare şi reactivare a extraopţiunilor incluse în oferta promoţională, până la 15 iunie 2011.

Mai mult, toţi utilizatorii cartelei Frog (atât cei noi cât şi cei existenţi) beneficiază de un discount de 20% la orice activare şi reactivare a extraopţiunii Frog Promo efectuată în perioada 21 aprilie – 21 iunie 2011.

„ Venim cu o ofertă imbatabilă ce urmăreşte să le ofere utilizatorilor de telefonie mobilă, atât celor care folosesc cartele preplătite, cât şi abonaţilor, cea mai bună ofertă în ceea ce priveşte raportul calitate/preţ de pe piaţă”, a declarat Gabriel Ioniţă, Product and Services Development Senior Manager, Cosmote România.