‘Vreau să plec în timp ce revista este la vârf’, a declarat acesta pentru New York Times. Carter, în vârstă de 68 de ani, va demisiona în luna decembrie şi intenţionează să îşi ia o vacanţă de şase luni alături de familie, în Franţa, a indicat Vanity Fair.

Potrivit New York Times, deşi redactorul-şef s-a gândit la un succesor, el nu a oferit vreun nume.Carter dorea să părăsească mai devreme Vanity Fair, însă a decis să rămână în urma alegerii preşedintelui Donald Trump, a precizat aceeaşi publicaţie.

Disputa continuă dintre acesta şi Trump a inclus atacuri asupra preşedintelui prin intermediul revistei Spy, pe care Carter a fondat-o în anii ’80, şi replici din partea lui Trump la adresa lui Carter via Twitter, a indicat NY Times.

În timp ce se va afla în Europa, Carter va putea ‘vedea dacă kitesurfing-ul este la fel de uşor precum îl face Obama să pară’, după cum a declarat acesta pentru Vanity Fair.  Fostul preşedinte Barack Obama s-a dus să practice kitesurfing-ul în luna februarie, după terminarea mandatului la Casa Albă.AGERPRES