Ferrari Store, magazinul tematic al mărcii Caluțului Cabrat de pe Calea Victoriei, lansează începând de vineri, 9 decembrie, o campanie excepțională de reduceri.
Discount-urile de până la 50% se vor aplica la toate produsele, inclusiv la cele premium, din cadrul colecției LifeStyle.

“ Este o perioadă în care clienții caută idei de cadouri autentice și cu o puternică valoare simbolică. Ceea ce oferim noi aici corespunde exact acestei dorințe iar gama diversificată a produselor face ca absolut oricine, de la cel mai mic membru al familiei, la un fan al competițiilor sau un om de afaceri să găsească ceea ce-i place. Prin acest program promoțional dorim să oferim șansa tuturor românilor să ofere sau să-și ofere un cadou foarte frumos care reprezintă brandul cel mai fascinant în Români,”, declară Camelia Bazac CEO al Forza Rossa.

Magazinul oficial Ferrari este al doilea ca mărime în Europa, după cel de la Milano și comercializează produse ale colecțiilor LifeStyle și Fan printre care: colecții bărbați, femei și copii, îmbrăcăminte și accesorii de lux, articole din fibră de carbon, souvenir-uri, ceasuri, high-tech, ediții limitate, articole decorative, modele reduse (machete), articole sport și jucării, articole pentru casă, cărți și reviste, obiecte motorsport & memorabilia.

În mod excepțional, Ferrari Store va fi deschis și duminică, 11 decembrie, atunci când promoția se va încheia la ora 20.00, odată cu sfârșitul programului. Programul de lucru este între orele 10.00 – 20.00.