Conform cifrelor furnizate de SATI și Google Analytics, Capital.ro a ajuns în luna iunie la aproape 4 milioane de unici și peste 33 de milioane de afișări.  De asemenea, portalul are cel mai fidel public de pe piață, un număr mare de cititori accesând zilnic site-ul.

Ziua de 1 iulie a fost cu noroc pentru Capital, care a reușit să înregistreze și un record absolut. Aproape 600.000 de vizitatori unici au intrat pe site.

Site-ul Capital este publicația online a Revistei Capital. Pe 16 octombrie, a fost lansată noua variantă a revistei, în format glossy, de 100 de pagini. Cuprinde povești extrem de interesante din mediul de business, dar și multe informații și recomandări utile din zona Hi-Tech, Auto, Travel sau Inovație. Nu lipsește nici categoria Oskar Capital, unde premiem un om care a schimbat ceva în bine în România, dar și cele mai performante firme din industrie.

Numărul din luna iunie l-a avut pe copertă pe fenomenul Selly, volggerul care a reușit să strângă în jurul său o comunitate de peste două milioane de fani. Revista Capital se găsește la chioșcurile de ziare, dar vă puteți abona AICI.