Iar acestia se pare ca au avut mana buna atunci cand au decis sa participe la evenimentul cu pricina.
Organizatorii au gandit petrecerea in legatura directa cu evenimentul echinoctiului de primavara care a avut loc chiar in timpul cocktailului.

Vinul Lunii

Feteasca Regala de Jidvei, este recunoscut ca fiind vinul petrecerilor si al nuntilor romanesti. Cautat in Romania si in strainatate deopotriva, licoarea se remarca intre celelalte vinuri albe seci prin prospetime si calitate. Aciditatea sa, deseori mai ridicata, atrage consumatorii, avand pentru acestia un efect garantat de crestere a bunei dispozitii. Acest soi autohton nu are un parfum foarte pronuntat, dar are totusi o aroma care il diferentiaza de multe alte vinuri asemanatoare din punctul de vedere al gustului si aspectului. „Feteasca Regala” isi confirma calitatea si prin mentiunea: „denumire de origine controlata – cules la maturitate deplina”, prezenta pe eticheta fiecarei sticle.
Pretul unei sticle de Feteasca Regala la producator este de 45.000 de lei fara TVA, iar in ceea ce priveste evolutia productiei in timp, 1993, 1996 si 2000 sunt considerati a fi ani de exceptie.
    Dorin Popa
    Editor principal Revista Vinurilor

Jocul contrastelor la Tina R

Romantismul tine capul de afis al acestui sezon. Astfel, in noua colectie de primavara – vara „100% Tina R” regasim albul ca si culoare fetis, in timp ce volanele si transparentele
discrete le intalnim aproape la orice produs vestimentar. Noul business – look pune impreuna austeritatea aparenta a binecunoscutului costum cu bluze extrem de senzuale, camasi albe cu volane sau maiouri foarte decoltate, hollywoodiene. Sacourile sunt acum fie foarte scurte, cambrate si cu marginile rotunjite, fie mult lungite, semanand cu niste redingote stilizate. Pantalonii sunt masculini (drepti), pana sau foarte largi. Fustele sunt fie foarte scurte, fie pana sub genunchi, foarte putin evazate sau foarte conice. De asemenea, denimul,
materialul utilizat la confectionarea jeansilor, este folosit, mai nou, si pentru tinutele de baza. Esential este modul in care amesteci piesele, in care iti exprimi propria individualitate, prin punerea impreuna, cat mai inspirata, a produselor prototip. Astfel, este necesar ca la un produs auster sa se intervina cu un element romantic sau rustic, la un sacou amplu sau la o bluza incretita, cu o fusta scurta, ori la o camasa masculina, cu o pereche de pantaloni cat mai fantezi. Jocul contrastelor da ecuatia succesului si determina exprimarea cat mai exacta a propriei personalitati – pentru ca si in acest sezon, stilul conteaza.
        Maria Vaschi

Pontul lunii

In Bucuresti, zeci de localuri de lux atrag zilnic doritorii de o masa buna si o atmosfera placuta, dar nu pentru toate poti baga mana in foc in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite. Iar daca situatiile neplacute pot aparea, ele se vor crea exact atunci cand vrei sa iti impresionezi partenerul de afaceri, invitandu-l la cina. Daca exista un loc in Bucuresti unde, client fiind, sansele unei dezamagiri tind spre zero, acela poate fi restaurantul Casa Vernescu. Micul palat de pe Calea Victoriei, celebru datorita vechimii si arhitecturii sale, nu se dezminte, nici cand vine vorba sa-si multumeasca clientii cu preparate culinare sofisticate. Ca argument forte, noul meniu frantuzesc oferit la Casa Vernescu include mancaruri ce tenteaza prin simpla lor denumire: Palace Quartet, Miel Louis XV, Cantecul marii, Vis tropical. Iar atunci cand gastronomia de calitate este completata de muzica discreta si un decor de secol XIX, iti poti permite sa te relaxezi si sa te bucuri de toate acestea: partenerul tau de afaceri se afla pe maini bune.
    Ioana Morovan

Noul Volkswagen Polo

Noul model Volkswagen Polo, disponibil pe piata romaneasca, este o surpriza, atat din punct de vedere al aspectului, cat si al performantelor tehnice. Intr-un spatiu de trafic rutier din ce in ce mai neincapator, masina creata de Volkswagen se strecoara usor datorita dimensiunii reduse si formei compacte. Totusi, interiorul automobilului este spatios, toate butoanele de control aflandu-se la indemana. Printre dotarile standard ale celor patru variante de Volkswagen Polo, prezente pe piata (Basis, Comfortline, Trendline si Highline), sunt de exemplu: airbag-ul dublu, filtrul de praf sau polen si radioul cu patru incinte acustice. Volkswagen Comfortline are in plus o serie de dotari, cum ar fi oglinzile exterioare actionate electric si incalzite. Varianta Trendline se remarca prin calitatea scaunelor sport, reglabile pe inaltime, iar in ceea ce priveste varianta Highline se poate spune ca reuneste toate facilitatile celorlalte tipuri de masini. Pe langa dotarile standard, Volkswagen pune la dispozitia clientilor 32 de pachete optionale. Preturile masinilor Volkswagen Polo variaza de la 9.400 pana la 15.700 de euro, in functie de varianta modelului si motorizare.
    Ioana Morovan