Rareș Bogdan a reacționat la Romănia TV după ce Gigi Becali a declarat că îl vede pe acesta un candidat bun la alegerile prezidențiale.

”Eu mă voi băga cu tot ce îmi stă în putere din 1 iulie pentru a-l susține complet și total pe președintele României, Klaus Iohannis, în câștigarea celui de-al doilea mandat prezidențial. Eu sper din tot sufletul ca președintele Klaus Iohannis, după experiența dobândită din primul mandat și de primar al Sibiului, să continue la Cotroceni pentru că noi îl vom asigura că vom câștiga alegerile locale și apoi parlamentare.

E important oameni recunoscuți la nivel internațional, dar cred că domnul președinte Iohannis poate să facă asta la 65 de ani. Poate să continue al doilea mandat ca președinte al României. Mai are lucruri de făcut aici. Asta nu înseamnă că nu aplaud recunoașterea meritelor domniei sale la nivel internațional. E un lucru pe care eu îl știam, dar să ni-l mai lase în țară încă 5 ani. Peste 5 ani pot să ni-l ia”, a declarat Rareș Bogdan, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.