Potrivit legislaţiei audiovizuale, distribuitorii de servicii pot modifica structura ofertei de programe retransmise numai cu acordul CNA, scrie Agerpres.

În altă ordine de idei, membrii Consiliului au aprobat solicitarea RCS&RDS  de a introduce Antena 2 din sistemul analogic, în cel digital postul transmiţându-se, conform reprezentantului RCS&RDS Lucian Mihai.

Membrii Consiliului au discutat şi despre faptul că RCS&RDS retransmite GSP TV, dar calitatea tehnică a programului ar lăsa de dorit.

Lucian Mihai a spus că nu cunoşte această problemă şi că societatea de cablu va verifica şi va da un răspuns pe acest subiect.

Pe de altă parte, membrii Consiliului au hotărât să răspundă RCS&RDS că nu mai e nevoie de nicio aprobare a CNA pentru reintroducerea postului West TV, întrucât acesta se regăsea în avizul iniţial, iar societatea de cablu a fost amendată când l-a scos din grilă.

Nu în ultimul rând, CNA va trimite o adresă referitor la introducerea în oferta digitală a RCS&RDS a postului Alpha Omega.