Televiziunile AXN, AXN White, AXN Black și AXN Spin au fost adăugate în grila aplicației pentru Android și iOS a Digi Online. Cele patru televiziuni deținute de Sony Pictures Television se regăsesc în această aplicație în categoria „Filme”. În versiunea pentru web a Digi Online, aceste patru canale AXN nu a fost deocamdată adăugate. Platforma Digi Online a fost lansată la finele anului 2013. Cu ajutorul aplicaţiei, utilizatorii vor avea acces la informaţie oriunde, 24 din 24 de ore.

Astfel abonaţii RCS&RDS pot urmări pe orice dispozitiv mobil, tabletă, telefon, laptop, peste 50 de canale printre care, Digi Film, TV 1000, National Geographic, History, BBC Earth, Discovery, TLC, Paprika, Disney Junior, UTV, Europsort, TVR1, HBO etc. Accesul la canalul HBO în aplicatia Digi Online este disponibil abonaţilor la serviciul Digi TV cu extraopţiunea HBO activă. 

Aplicaţia este disponibilă Gratuit pentru abonaţii RCS & RDS care au contractat şi televiziune şi internet fix şi poate fi accesată de pe dispozitive conectate la reţeaua Digi Net sau Digi Net Mobil. Accesarea conţinutului platformei se face pe baza unui cont pe care utilizatorii trebuie să îl creeze în contul lor de client de pe rcs-rds.ro. RCS & RDS este lider pe piata din România în furnizarea serviciilor de internet şi de retransmisie programe de televiziune, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă şi mobilă, internet mobil precum şi servicii de conţinut video la cerere, prin Digi Online şi Digi Play.