Oferta este deocamdată disponibilă doar în Oradea, doritorii putându-şi încheia contracte la filiala din strada Roman Ciorogariu, scrie ebihoreanul.ro

Abonamentele de telefonie mobilă DigiMobil Smart au tarife între 4 şi 10 euro (plus TVA) pe lună, iar doritorii au de ales între mai multe modele de Nokia şi Samsung.

Spre exemplu, smartphone-ul Samsung I9001 Galaxy S Plus e disponibil la preţul de 530 de lei doar împreună cu un abonament de 10 euro pe lună, pe doi ani de zile. Subvenţia aplicată de RCS&RDS este de peste 50% din preţul acestui tip de telefon, care "la liber" costă 1.300 de lei. Telefonul mobil poate fi achiziţionat şi în 12 rate de câte 45 de lei pe lună.

Abonamentul de 10 euro include trafic nelimitat pe internet (cu o limită de viteză după depăşirea unui trafic de 2 GB), 200 de minute de apeluri video în reţeaua RCS&RDS şi apeluri nelimitate în reţeaua fixă şi mobilă a RCS&RDS.

Potrivit operatorilor de la call-center-ul companiei, un apel către celelalte reţele de telefonie mobilă naţionale (Orange, Vodafone etc.) are un tarif de 3 eurocenţi / minut (plus TVA).

Este pentru prima oară când RCS&RDS intră pe piaţă utilizând promoţii specifice companiilor de telefonie mobilă precum Cosmote, Orange şi Vodafone.

Sursa: ebihoreanul.ro