Potrivit sursei citate, Zoltan Teszari, proprietarul RCS&RDS, vrea să realizeze de la zero o televiziune de top care să completeze portofoliul media al companiei telecom. În plus, RCS ar fi găsit deja un sediu cu o suprafaţă de 3.000 de mp pentru noua televiziune generalistă.

Toate semnalele din piaţă arată că acest lucru s-ar putea întâmpla în curând, termenul de graţie fiind circa un an. În noul sediu se realizează deja reţeaua de cabluri şi se fac ultimele finisaje, aşteptându-se doar aprobarea din partea milionarului de la Oradea, pentru a începe efectiv lucrările ce ţin de partea TV.

Conform reportervirtual.ro, televiziunea s-ar numi Digi One şi va avea în grilă program de ştiri, filme care deja sunt achiziţionate prin Digi Film şi show-uri TV, urmând a se demara în viitorul apropiat castinguri pentru acest gen de emisiuni.

Perioada de graţie a proiectului ar fi din câte se zvoneşte un an de zile , postul TV urmând să apară fie în toamnă, lunile septembrie-octombrie, fie în primăvara anului viitor, urmând să emită HD.


Te-ar putea interesa și: