Airbites, furnizorul de servicii de telecomunicaţii deţinut de elveţienii de la Swisscom, a fost achiziţionat de RCS&RDS, principalul jucător pe piaţa locală de Internet şi cablu TV, conform unui anunţ publicat pe site-ul companiei.

„În urma parteneriatului încheiat între furnizorul dumneavoastră de servicii de telecomunicaţii S.C. AIRBITES S.R.L. şi societatea RCS & RDS S.A., serviciile de care beneficiaţi sunt furnizate de către RCS & RDS. Airbites vă mulţumeşte pentru fidelitate şi vă înştiinţează că toate drepturile şi obligaţiile contractuale sunt transferate către societatea RCS & RDS” se arată în anunţ.

Numărul clienţilor Airbites era de ordinul zecilor de mii, iar în 2008 compania a înregistrat o cifră de afaceri de 2,9 milioane de lei şi pierderi de peste 8 milioane de euro, potrivit Ministerului de Finanţe.

În România, compania era prezentă în şase oraşe: Bucureşti, Iaşi, Bacău, Oneşti, Bârlad şi Roman.Clienţii Airbites trebuie să aleagă un abonament RCS până la data de 28 februarie.