Războinicul a fost un exemplu de echilibru pentru toți cei care au luat startul la concurs și modul în care s-a desfășurat ultimul episod a iritat pe oricine a aflat povestea lui.

A fost destul de evident că trofeul Exatlon trebuie să ajungă o fată, așa cum s-a întâmplat și în SUA. Doar că acolo concurenta a fost fair play și a împărțit banii. Beatrice Olaru a fost avantajată și în lupta cu Mădălina Predoi, pentru că aceasta a trebuit să facă față unui duel pe care cu greu l-a dus la capăt din cauza fricii de a sta sub apă.

Miercuri seara a avut loc emisiunea Fan Arena, iar modul în care s-a exprimat Iulian Pîtea referitor la prietenia, care de fapt nu ar fi existat, dintre el și Alin, a dezamăgit sute de mii de fani. Fanii au luat imediat cu asalt paginile de socializare ale tuturor și le-au adresat cuvinte grele.

Alin Andronic a reușit ca printr-un simplu live pe facebook să adune 200.000 de oameni, fără niciun fel de firmă de PR în spate, ceea ce este unic pentru un concurent la vreun reality show din România.

Nici măcar Faimoșii cu notorietate nu au reușit ca măcar să se apropie de succesul pe care Alin Andronic l-a avut în mediul online. Dezamăgit de modul în care au vorbit despre el colegii pe care i-a ajutat în trecut, Războinicul a postat pe facebook doar “Fan Arena! Dezamăgitor!”