Alexandru Cumpănașu a anunțat că vrea să meargă la Ministerul Sănătății. Unchiul Alexandrei va solicita un control la Institutul de Medicină Legală. Demersul său vine după ce INML a anunţat că va relua analizele ADN în cazul crimelor din Caracal.

„Este halucinant ce fac oamenii ăştia. Reiau analiza asupra ceea ce s-a stabilit deja? Nu e în regulă ce se întâmplă. Această comunicare este esenţială faţă de public, faţă de familie, faţă de cetăţeni. Nu poţi veni cu asemena bâlbâieli cronice într-o astfel de anchetă. De aceea, astăzi, la Ministerul Sănătăţii, la 10.30, mă voi deplasa pentru a solicita ministrului un control de fond la Institutul de Medicină Legală pentru a stabili de unde vin scurgerile de informaţii, aceste intoxicări odioase în spaţiul public”, a spus Cumpănașu.

El a spus că va anunța ce se va stabili cu ministrul.

„Eu îmi voi face datoria de a solicita acest control pentru a stabili de unde vin scurgerile de informaţii, modul în care au comunicat public şi ce vor să facă pentru că eu nu mai ştiu, în acest moment. De ce au întârziat cu unele analize, care au durat două săptămâni? De ce altele au durat cinci zile? Sunt lucruri care pe procedură nu sunt în regulă deloc”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.