Gabriela Fiera e protagonista unui scandal uriaș în CEX-ul de marți seara din PSD. Primarul Capitalei a părăsit sala de comitet după o încăierare cu Marian Oprișan. Acesta este cel care a cerut la începutul ședinței să fie prezent în sală doar cei cu drept de vot în comitetul executiv. Cu toate acestea, solicitarea i-a scos din sala pe Codrin Ștefănescu și pe Alexandru Petrescu, secretari generali adjuncți în PSD, considerați de partea Vioricăi Dăncila.

Firea a ieșit din ședință

După ce Marcel Ciolacu a avut o ieșire dură la adresa Gabrielei Firea, în CEX-ul partidului, un alt lider social-democrat a atacat-o pe șefa PSD București. Marian Oprișan i-a reproșat lui Firea că este în tabăra Vioricăi Dăncilă și că din cauza ei nu va reuși mutarea încercată de Ciolacu.

Gabriela Firea a fost șocată de cuvintele dure pe care i le-a adresat Oprișan, potrivit România TV, ieșind din ședință.

Scandal după scandal în CEX

După ce Lia Olguţa Vasilescu a fost prima care i-a cerut în şedinţă demisia Vioricăi Dăncilă, Marcel Ciolacu a lansat un atac dur la Gabriela Firea. Ciolacu, liderul taberei care vrea demiterea lui Dăncilă, a fost expresii dure la adresa primarului general al Capitalei. Preşedintele Camerei Deputaţilor a acuzat-o pe Firea că nu a luptat pentru un scor mai bun în Bucureşti, astfel că PSD a ajuns să nu conteze în Capitală, deşi are toţi cei şapte primari, transmite și stiripesurse.ro.

Șocant este faptul că Firea şi Ciolacu era în aceeaşi tabără din PSD, alături de Paul Stănescu şi alţi foşti „puciştii” împotriva lui Dragnea. Cu toate acestea, după alegeri prezidenţiale, Gabriela Firea în aceeași tabără cu Niculae Bădălău, împotriva celor care vor să-l instaleze pe Ciolacu în fruntea partidului. Gabriela Firea şi Niculae Bădălău ar dori continuarea cu acutala conducere până la un congres extraordinar care să fie organizat în ianuarie sau februarie.