Avocata Duduienilor a declarat azi că frații lui Emi Pian. Ciprian și Granțian au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. Aceasta a mai declarat că frații lui Emi Pian nu au făcut nicio declarație și nu se simt vinovați.

„S-a dispus măsura reținerrii pentru 24 de ore, cu propunere de e arestare preventivă către Tribunalul București. Cei doi și-au menținul dretul la tăcere.

Nu au făcut declarații. Nu se simt vinovați. Le-au fost respectate toate drepturile și libertățile cetățenești.”, a declarat avocata.

În plus, aceasta a mai spus că frații lui Emi Pian nu au avut niciun obiect cu care ar fi putut să provoace astfel de leziuni victimei. Cel care se presupune că l-a omorât pe temutul interlop a fost tăiat extrem de grav pe spate.

”La momentul de față nu se simt nemulțumiți. Clienții mei nu au avut obiecte tăietoare cu care să provoace leziuni victimei”, a explicat avocata Duduienilor.

Ce spun procurorii

„La data de 4 august, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea – n.red.) cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”, conform Parchetului Capitalei.

Casa lui Emi Pian a fost percheziționată

Este alertă printre membrii grupării Duduienilor după ce încă de la primele ore mascații au descins la mai multe locuințe care aparțin cunoscutului clan din lumea interlopă.

Potrivit ultimelor informații, polițiștii Serviciului Omoruri și „mascații” Brigăzii Speciale a Jandarmeriei au ajuns, miercuri dimineață, la mai multe adrese care aparțin membrilor clanului Pian, în dosarul uciderii liderului interlop Florin Mototolea.

Perchezițiile vizează mai multe locații, printre care și casa în care a locuit liderul clanului Duduienilor, Emi Pian.

 Ce caută oamenii legii

Potrivit ultimelor date, oamenii lege caută probe concludente (obiectele, armele albe folosite în timpul incidentului care a dus la moartea lui Emi Pian), care să conducă la elucidarea completă a condițiilor în care s-a produs incidentul deosebit de grav în urma căruia liderul clanului a decedat.

De altfel, în urmă cu o zi, Curtea de Apel București a luat marți o decizie cu privire la principalul suspect din dosarul lui Emi Pian, interlopul care a murit în urma unei încăierări provocate de anumite neînțelegeri la un joc de barbut.

Potrivit România TV, Curtea de Apel București a respins azi solicitarea de arest la domiciliu sau control judiciar pentru suspectul principal din dosarul lui Emi Pian. Acesta va sta timp de 30 de zile după gratii.