Cazul Caracal explodează pur și simplu. Sunt dezvăluiri incredibile despre Alexandra Măceșanu, tânăra răpită de către monstrul Gheorghe Dincă. Anunțul a fost făcut de către unchiul Alexandrei. Alexandru Cumpănașu susține faptul că adolescenta trăiește și este ținută capturată în Tunisia.

Cumpănaşu a declarat că investigatori privaţi au descoperit o filieră arabă care ar avea legătură cu dispariția Alexandrei. Dar asta nu e tot. Un jurnalist de investigații italian susține că Alexandra și Luiza ar fi în Italia, potrivit România TV.

“În momentul de faţă sunt trei reţele care acţionează dinspre sud-estul Europei, România şi Moldova mă interesează pentru mine, care duc spre Italia, Orientul Mijlociu şi nordul Africii. O să ne referim doar la una dintre acestea, pe care noi o urmărim acum şi care are legătura cu Alexandra. Este vorba despre filiera arabă. Din România merg în Italia, din Italia în Monaco şi din Monaco în Tunisia. Este reţeaua despre care vorbesc şi care are legătură cu Alexandra. Sunt zeci de pagini de nume, de detalii…”, a spus unchiul Alexandrei.

Monstrul Gheorghe Dincă le-a răpit, sechestrat, violat, dar și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Cazul a fost preluat de către DIICOT structura centrală, dar până acum ancheta este departe de a se fi încheiat.