Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a spus joi că nu l-ar mira dacă procurorii DIICOT vor decide să grăbească ancheta în cazul din Caracal și să spargă dosarul lui Gheorghe Dincă urmând ca pistele legate de rețele de proxenetism să fie lăsate în plan secund.

„Poate le trece prin cap anchetatorilor să disjunga și să-l trimită pe Dincă în judecată doar pentru omor și îl judecăm pentru rețea ulterior. Noi vom atacă în instanță acest lucru. Evident că ni se urcă sângele în cap dacă vor merge pe varianta că nu a avut complici, că nu sunt clanuri în Olt”, a zis Cumpanasu.

Noi oase au fost descoperite de anchetatori în locuinţa lui Gheorghe Dincă în timpul unor noi percheziţii la Caracal. Deocamdată nu se ştie dacă oasele găsite joi sunt de proveninţă umană. Acestea urmează să fie expertizate de medicii legişti. Anchetatorii au reluat, joi, cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal, principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu.

Astăzi ar trebui să fie anunţate şi rezultatele ADN ale dinţilor găsiţi în pădure. Medicii legişti ar trebui să stabilească dacă dinţii gasiţi de anchetatori sunt sau nu ai Luizei Melencu, tânăra disparută în luna aprilie în Caracal, sau aparţin altei victime.

Gheorghe Dincă va fi dus astăzi la DIICOT Craiova, acolo unde va asista la expertiza telefoanelor, a aparatului foto și a laptopului găsit la el acasă.

Anchetatorii au găsit nu mai puțin de trei telefoane acasă la Gheorghe Dincă. Un al patrulea mobil a fost găsit la o familie căreia Dincă i-l vânduse. Despre cel de-al patrulea mobil, Dincă a admis că este cel folosit pentru a contacta familia Luizei Melencu, fata răpită în luna aprilie.

Despre telefonul de pe care Alexandra Măceșanu ar fi sunat la 112, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a fost ars pentru a nu putea fi identificat.