Apar  noi detalii că Dincă nu ar fi ucis doar două fete. Recent, iubitul Luizei a fost pus să recunoască niște bijuterii care nu aparțineau Luzei, semn că ar fost deținute de alte victime ale criminalului.

„M-au intrebat cum a fost relaţia noastră, cum a decurs. Întrebări de genul acesta, nimic special. M-au pus să recunosc un pandativ. Nu era al ei, nu l-am recunoscut. Era o pietricică foarte mică cu alte 28 de pietricele negre în ea. Nu mi-au arătat niciun cercel, doar un lănţişor. Era foarte micuţ, avea până la 0.5 cm, rotund, avea 28 de pietricele negre pe el, micuţe. Nu era al Luizei, sunt sigur”, a declarat iubitul Luizei, după audierea la sediul Poliţiei din Craiova.

A fost prima dată când acest tânăr a fost audiat în cele opt luni de la dispariţia Luizei. „A durat 2 ore şi jumătate. M-au întrebat tot”, a mai spus tânărul.

Tot luni, 9 decembrie, au fost audiate și rudele Luizei dar și unele dintre colegele sale. Potrivit spuselor uneia dintre colegele Luizei, procurorii s-au enervat în momentul în care ea și-a arătat indignarea față de Gheorghe Dincă, scrie romaniatv.net.

Anchetatorii l-au arestat pe complicele lui Gheorghe Dincă

Inculpatul, Ștefan Risipiceanu, care făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă, este suspectat că a agresat-o sexual pe Luiza Melencu.

„Cu puţin timp în urmă, procurorii DIICOT au reţinut un inculpat acuzat de viol în formă agravată asupra victimei majore din dosarul Caracal. Inculpatul în vârstă de 46 de ani a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la Structura Centrală, iar în acest moment vă pot confirma că au fost administrat probe pentru a formula acuzaţii faţă de acesta”, a declarat atunci Giorgiana Hosu, procurorul-şef adjunct al DIICOT.

Luis Lazarus a avut de la început suspiciuni cu privire la Ștefan Risipiceanu

Ștefan Risipiceanu a fost invitat la Acces Direct, la scurt timp după ce cazul Caracal a fost mediatizat. Risipiceanu a declarat atunci că nu crede că Dincă a fost în stare de așa ceva. Încă de atunci, Luis Lazarus a avut suspiciuni în privința acestuia.

”Luis Lazarus: Văd că sunteți cam ars pe mâini și, într-un mod ciudat, victimele au fost arse într-un butoi. Aveți niște pete ciudate și, în general, soarele când te arde, te arde uniform.

Risipiceanu Ștefan: Așa se înnegrește. E din cauza soarelui.

Luis Lazarus: Deci, practic, nu ați participat la această acțiune care vizează arderea cadavrelor”, a fost discuția între Luis Lazarus și Ștefan Risipiceanu.