„Avem trei telefoane ale lui Dincă, mai avem telefonul Alexandrei și al patrulea telefon găsit la o familie. nu va pot spune nume. de pe acesta s-a sunat familia Luizei. A declarat că are o pagină de Facebook. Foarte mulți au făcut o pagină de Facebook cu fotografia lui, pagini false. ce era în laptop a fost copiat într un server, încă nu s-a terminat prelucrarea datelor pentru a le deschide. Faza cu pornografia e minciună”, a spus Claudiu Lasoschi la Antena 3, într-o intervenţie telefonică.

Avocatul criminalului Gheorghe Dincă vine cu o serie de precizări importante privindu-l pe clientul său. Acesta vorbeşte despre posibilitatea ca atacatorul din Caracal să păţească ceva, fie să i se facă rău, fie să încerce să îşi ia singur viaţa.

”Nu are cum să ia legătură cu el din afara anchetei. Nu e cineva care să îl influențeze. Este păzit de mai mulți, bănuiesc că are condiții sporite de securitate în arest. Este în custodia poliției, ei sunt responsabili de ce i se întâmplă sau de ce ar face. Nu i-au fost puse vorbe în gură, nu a fost influențat. Audierile au fost filmate. A fost audiat fără cătușe, la audierea de la București. Procurorul l-a întrebat dacă vrea să discute cu mine, dar a refuzat.”, a spus Claudiu Lasoschi, avocatul din oficiu, de la București, al lui Gheorghe Dincă.