Ultimele cazuri din țara noastră au arătat că autoritățile din România sunt extrem de vulnerabile atunci când vine vorba despre clanurile mafiote. Acum, un cunoscut afacerist scoate la iveală mai multe fapte în care ar fi fost implicată familia lui Gheorghe Dincă. Este un adevărat cutremur în cazul Caracal.

Nicolae Cilan a ezvăluit la România TV că există un dosar penal pentru trafic de muniţie şi arme de vânătoare în care sunt implicaţi atât fiica, cât şi băieţii lui Gheorghe Dincă, dar că aceştia nu-şi fac probleme pentru că, spun ei, au spatele asigurat.

“Există un dosar penal pentru trafic de muniţie şi arme. Dacă ai tupeul să aduci cartuşe, le cumpăra cu 16 cenţi şi le vinde cu un euro, un euro şi ceva la vânătoare, vorbim de mii de cartuşe, pe care le-am văzut eu, am vâzut când le descărcau din aparatele de cafea şi mai sunt şi alţi martori.

L-am trimis pe avocatul meu la Parchet să vadă ce s-a întâmplat cu acel dosar, pentru că noi ne-am constituit parte civilă în dosarul respectiv, cerând despăgubiri, pentru că ne-a afectat imaginea. Deci acele cartuşe erau vândute la negru. Dacă ai tupeul să vinzi cartuşe, cât mai e să faci trafic de fiinţe umane?!”, a declarat Nicolae Cilan la România TV.