Simona Halep a câștigat trofeul de la Wimbledon. Ea a învins-o pe Serena Williams într-un meci care a făcut senzație.

Cuvintele de laudă la adresa Simonei nu au întâziat să apară iar ea a ținut să le arate fanilor momentele cele mai importante de după câștigarea trofeului.

Jucătoarea noastră a participat la o ședință foto alături de trofeul pentru câștigarea turneului. Pozele au fost postate imediat pe Facebook însă una singură a atras imediat atenția internauților. Este vorba de poza în care Halep apare alături de Darren Cahill, fostul ei antrenor.

Fanii și-au declarat imediat surprinderea întrebând-o direct pe jucătoarea română de ce nu s-a fotografiat și alături de actualul său antrenor, Daniel Dobre.

Întrebarea care s-ar putea naște este dacă informația că Darren Cahill s-ar întoarce în poziția de antrenor al lui Halep, speculată mult în trecur, ar putea deveni și realitate.

„Respect Darren, dar Simona, trebuia sa il iei si pe Daniel Dobre langa tine. Amandoi au merite in a te ajuta”, a comentat unul dintre fani.

Un altul a ținut și el să sublinieze acest aspect. „Nu contesta nimeni valoarea lui Darren Cahhil și cât de mult te.a ajutat, dar sigur merita și Daniel Dobre sa apăra in poza publica alături de trofeu! Succes in continuare!”.

Alții au scris că „Simona ai făcut poză cu Daren Cahill,cred ca ai uitat să inviți pe antrenorul și staful care a fost alături de tine în acest turneu” sau că „Cred ca trebuia sa fie in fotografie si Daniel Dobre!!!! Un gest incalificabil, sincer!!”