Răsturnare de situație de ultim moment – familia Alexandrei Măceșanu, victima monstrului din Caracal, s-a răzgândit în ultima clipă și a stopat toate pregătirile de înmormântare.

După ce INML a confirmat că osemintele găsite în butoiul din casa lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei, consfințind practic soarta fetei, familia acesteia anunțase că vor pregăti toate cele necesare pentru ceremonia de înmormântare.

Ulterior, însă, ei au decis vă vor trimite oasele Alexandrei la un laborator din străinătate, pentru o contra-expertiză la rezultatul oferit de INML.

Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a anunțat că familia victimei a acceptat expertiza internațională a oaselor găsite la domiciliul lui Gheorghe Dincă, despre care DIICOT a anunțat oficial că ele conțin ADN-ul minorei, potrivit analizei INML.

”Minunați români care ne sunteți alături, am vorbit cu părinții Alexandrei acum și au fost de acord să facem o expertiză internațională a rămășițelor presupuse a fi ale Alexandrei!. #112vreausatraiesc. Pentru liniștea sufletească a familiei și a tuturor și pentru aflarea adevărului”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

DIICOT a anunțat, oficial, că în urma analizelor INML a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.